Capcom Yeni Bir Resident Evil Oyununun Sinyallerini mi Veriyor?

14.03.2014 08:28 Alkan Adakaner


     Capcom her ne kadar Resident Evil serisini korku oyunundan aksiyon oyununa çevirse de bu serinin eski hayranları bile "acaba dişimize uygun bir Resident Evil oyunu bir gün gelir mi" diye düşünmüyor değiller.
 
     Görünen o ki Capcom da yeni Resident Evil oyununa hazırlanıyor. Oyunun facebook sayfasında Resident Evil'daki favori sahnenizi yazmanız isteniyor. Bunu yaparak yolda olan bir Capcom oyununda yer almanız (isminiz veya benzer sahnenin tekrarlanması olabilir) sağlanacakmış.
 
    Resident Evil 7'de böyle bir şeyler mümkün mü bilemiyoruz, ama kim bilir belki de Resident Evil karakterlerinin de bulunduğu farklı türde bir Capcom oyunuyla da karşılaşabiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong İçin Yeni Mod Harita Sistemini Oyuna Dahil Ediyor 11 Saat önce Space Marine 2 Kapsamlı Özelleştirme Sistemine Sahip Olacak 26 Ağustos Sony'nin Yayınladığı Concord'u Günlük Ortalama 150 Kişi Oynuyor 26 Ağustos MGS Delta: Snake Eater Kalite ve Performans Moduna Sahip Olacak 26 Ağustos Dragon Age The Veilguard İçin Yeni Video Aksiyon Sistemine Odaklanıyoır 26 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler