Castlevania: Mirror of Fate'te Değişiklik Yok Mu?

30.09.2013 08:06 Alkan Adakaner


      Daha önce Nintendo 3DS için piyasaya çıkan Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate'in HD sürümü Playstation 3 ve Xbox 360 için duyurulmuştu. Söylenenlere göre oyunun HD sürümü beklenilen seviyede değil.
 
     Oyunu deneme şansı bulanlar harita yapısının ve kontrol şemasının tamamen aynı olduğunu belirtiyorlar. Xbox 360'ın kontrol cihazının özellikleri kullanılmadan 3DS sürümünün kontrolleri doğrudan aktarılmış gibi görünüyor.
 
    Bunun yanında oyunun grafiksel olarak da herhangi bir gelişim göstermediğinden şikayet ediliyor. Örneğin Wind Waker HD'de gördüğümüz grafiksel gelişimi Mirror of Fate HD'de göremiyormuşuz. Yani oyun bir yeniden ele alınmamış ve doğrudan HD konsollara aktarılmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler