Crytek'in Ücretsiz FPS'si Batı Ülkelerine Geliyor

27.01.2012 02:56 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz senenin son döneminde Asya ülkelerinde yayınlanan Warface, Batı ülkelerine de geliyor. Oyunun yapımcısı Crytek, Warface için siteyi açtı, yeni medya içeriklerini yayınladı.
 
     Bir tanıtım yazısıyla birlikte bizleri karşılayan Warface'in internet sitesinde Cevat Yerli, oyun hakkında "Warface ile birlikte AAA oyun kalitesini yeni nesil ücretsiz oyunlarla birleştirmeyi hedefliyoruz. Takım ve teknoloji açısından buna müsaittik. Asya'daki partnerlerimizle bir araya gelince de bunu ortaya koyduk." açıklamasını yaptı.
 
     Bu sene içinde kesin olarak çıkması beklenen Warface, Crytek'in en güncel CryEngine 3 motoruyla geliştiriliyor. Warface'in sitesine buradan ulaşarak sitede yayınlanan ilk videoyu izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warface Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA FC 25'te Gol Müzikleri Yer Alacak 3 Dk önce Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 1 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler