Dungeon Siege 3 Oynanış Videosu

04.09.2010 11:35 Alkan Adakaner


 
     Gas Powered Games'in yaratıcısı olduğu Dungeon Siege'in 3. oyunu bir süre önce duyurulmuştu ve Obsidian Entertainment oyunun geliştiricisi olarak açıklanmıştı. Square Enix'in yayıncısı olduğu oyunun ilk oyuniçi videosu da sonunda yayınlandı.
 
     İzometrik kamera açısından karakterlerimizi yönettiğimiz oyunun RPG öğelerinin oldukça başarılı olmasını bekliyoruz ki Obsidian Entertainment bu konuda oldukça başarılı. Eğer videoda Torchlight ve Diablo benzeri birşeyler gördüyseniz, bu bile oyunu beklemek için bir neden olarak görülebilir.
 
     PC'nin yanı sıra Xbox 360 ve Playstation 3 için de hazırlanan Dungeon Siege 3 gelecek yılın sonlarından önce piyasaya çıkmayacak. Geliştirici firma şu sıralar Fallout: New Vegas üzerinde de çalışıyor. Dungeon Siege 3'ün ilk oynanış videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeon Siege 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler