EA'den Battlefield 4 Çıkış Tarihine Açıklama

08.04.2013 11:20 Samet Konuksal


    Duyurusu yapıldıktan sonra yoğun bir şekilde söylentileriyle karşılaştığımız Battlefield 4'ün çıkış tarihi de çok konuşuldu. Şimdiye dek Microsoft'un blog sitesinde, EA'in Facebook sayfasında karşımıza çıkan Battlefield 4 çıkış tarihine yönelik bir açıklama geldi.
 
    EA'in Almanya sayfası üzerinden yapılan açıklamalara göre geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan 31 Ekim tarihi aslında Battlefield 4'ün resmi çıkış tarihi değil. 31 Ekim'in yer tutucu tarih olduğu söylenen EA bildirisinde bu tarihin aslında oyuncularla paylaşılmaması gerektiği belirtilirken, oyunculardan özür dilenmiş. Yani ortaya çıkan bu tarih, perakendecilere verilen göstermelik çıkış tarihlerinden birisi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 3 Saat önce Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 3 Saat önce Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 3 Saat önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 4 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler