EA'nın Facebook Sayfası Saldırıya Uğradı

Saldırıda kullanılan resimlerden biri. Gabe gayet halinden memnun görünüyor.
12.09.2012 09:47 Erkut Köse


   Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde EA'nın Valve'i satın almak istediğini ancak Gabe Newell'ın bu satışa sıcak bakmadığını sizlere aktarmıştık.
 
    Ancak bu haber üzerine sinirlenen ve hızını alamayan Valve hayranları EA resmi Facebook sayfasına saldırdı. Sayfaya Gabe Newell'ın konuyla ilgili bazı ironik resimleri ile birlikte bazı erotik içerikli resimler yüklendi.
 
 
 
    Daha önce de Altın Dışkı gibi pek de sevilmeyen (!) bir ödüle layık görülen EA, son zamanlarda bazı küçük stüdyoları bünyesine katmasıyla tepki çekiyordu. Ancak Valve'ın o kadar kolay lokma olmadığı ortada. Hayranların siniri diner mi bilinmez, ama en azından Valve'in hayran kitlesine iyi davranmanın gerektiğini artık biliyoruz.
 
    Bahsi geçen resimler ise halen daha kaldırılmış değil ve saldırılar tüm hızıyla devam ediyor. Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama şu an için yok.
 
    

İlgili İçerik Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler