Electronic Arts'tan Yeni Bir "Spore" Oyunu Geliyor

11.07.2010 10:37 Alkan Adakaner


 
     San Diego Comic Con organizatörleri 24 Temmuz Cumartesi günü etkinlikteki  panellerle ilgili bilgileri açıkladı. Bu bilgiler arasında Electronic Arts'ın yeni bir Spore oyununu duyuracağı da bulunuyor.
 
      Bigdownload'ın listesine göre de Electronic Arts' Maxis, bilim kurgu aksiyon-rpg oyununun duyurusunu yapacak. Bu daha önce sözü edilen ve Electronic Arts'ın Mayıs ayında lisansını aldığı Darkspore olabilir.
 
      Comic Con'da Cumartesi günü Guild Wars 2, Red Faction Armageddon, God of War ve Epic Mickey gibi isimlerle ilgili paneller de düzenlenecek.

      22-25 Temmuz tarihleri arasında  San Diego Convention Center'da düzenlenecek olan Comic Con'da Capcom'dan Keiji Inafune'nin de yeni bir oyun duyurusunu yapacağını hatırlatalım.
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spore Platformlar: PC Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: EA Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Online, Intergalactic Projesi Yüzünden İptal Edilmiş 19 Şubat The Blood of Dawnwalker'ın Ana Hikayesi 30-40 Saat Sürecek 19 Şubat Analistlere Göre Nintendo Switch 2'nin Fiyatı 399 Dolar Olacak 19 Şubat Kingdom Come: Deliverance 2 İçin 4K Doku Paketi Yayınlandı 19 Şubat Hayatta Kalma Korku Oyunu The Backrooms 1998, 20 Şubat'ta Konsollar ve PC İçin Çıkıyor 19 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler