Final Fantasy X / X-2 Batı için Duyuruldu

22.03.2013 18:34 Alkan Adakaner


     Square Enix sonunda Final Fantasy X ve Final Fantasy X-2'nin HD sürümlerini Batı için duyurdu. Playstation 3'te bu iki oyun tek kutuda gelecekken, Playstation Vita'da ise her iki oyunlar ayrı ayrı satılacaklar.
 
     Resmi sitesine buradan ulaşabileceğiniz oyunun Amazon'daki fiyatlandırmasının 39.99 dolar olarak yapıldığını belirtelim. Açıklamalara göre Final Fantasy X ve X-2 HD'nin ilk videosu ise Pazartesi günü yayınlanacak.
 
     Playstation 2'ye çıktığı dönemde fırtınalar estiren Final Fantasy X ve X-2'nin HD sürümlerinin de çok büyük ilgi görmesi bekleniyor. Oyunun HD sürümünün ekran görüntülerine baktığımızda görsel yönden memnun kalacağımızı söyleyebiliriz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy X/X-2 HD Remaster Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Virtuos Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 21 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 1 Saat önce Park Yönetim Oyunu Planet Coaster 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce Ördekli Battle Royale Oyunu DUCKSIDE Erken Erişim Tarihi Açıklandı 3 Saat önce eFootball Yeni Sezonu Bomba Gibi Başlıyor! 4 Saat önce Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler