Games for Windows Marketplace Yenileniyor

22.10.2010 17:14 Ersin Kılıç

 
     Microsoft Kasım ayında büyük bir değişim yapmayı hedefliyor. Öncelikle klasikleşen Xbox Live Dashboard güncellemesi ile Live'ı daha sade ve Kinect uyumlu hale getirmeyi hedefleyen Microsoft geçtiğimiz günlerde de Xbox.com'da büyük bir yeniliğe gitmişti. Microsoft'tan bugün yapılan açıklama ise Games for Windows Marketplace için oldu.
 
     Microsoft yaptığı açıklama ile sistemin Kasım ayında büyük bir değişime geçeceğini duyurdu. Bu büyük değişim ile birlikte görünüm açısından da değişecek olan Games for Windows Marketplace, daha sade ve kolay bir görünüm ile karşımıza çıkacak. 
 
     Kullanıcıların yükleme konusundan da büyük kolaylık yaşayacağı bu yeni site ile birlikte oyun aramaları da daha stabil bir hale gelecek. Ayrıca Xbox Live'dan alıştığımız "Deal of the Week" gibi indirim kampanyaların da kullanılacağı belirtildi. Daha fazla içeriğe sahip olacak sistemin 15 Kasım itibari ile yenileceğini bir kez daha hatırlatalım.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MGS Delta: Snake Eater Kalite ve Performans Moduna Sahip Olacak 51 Dk önce Dragon Age The Veilguard İçin Yeni Video Aksiyon Sistemine Odaklanıyoır 1 Saat önce The Stone of Madness 2025'in Başlarında Piyasaya Sürülecek 1 Saat önce KILL KNIGHT 3 Ekim'de Konsollar ve PC için Piyasaya Çıkıyor 1 Saat önce Strateji Oyunu Heroes of Might and Magic: Olden Era, PC için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler