Halo 4: UNSC Silahları Tanıtım Videosu

09.08.2012 15:16 Talha Aynacı

 
   Microsoft tarafından yayınlanan Halo 4'ün bu yeni oynanış videosunda UNSC tarafına ait silahlar tanıtılmış. Eski ve yeni silahların gövde gösterisinde bulunduğu videoda Assaut Rifle, Magnum, Battle Rifle, DMR, Rocket Launcher, Shotgun, Sniper Rifle ve Spartan Laser gibi Halo hayranlarının aşina olduğu isimler yanı sıra patlatma zamanı oyuncuya bırakılmış Stick Detonator, SAW isimli taramalı, tek atışta etkili bir vuruş etkisi yapan Railgun isimli yeni silahlar boy gösteriyor.
 
   Umarız videoda çalan dubstep tarzı parça, oyunun müzik albümünde yer almaz. Zira serinin sevilen bestekarı  Martin O'Donnell, Halo 4'de görev almıyor ve yeni OST'nin nasıl olacağı tam olarak netleşmiş değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler