Horizon: Zero Dawn, PS4 Neo Yüzünden 2017'e Ertelenmiş Olabilir

21.04.2016 10:40 Alkan Adakaner


   Guerilla Games'in yeni açık dünya aksiyon oyunu Horizon: Zero Dawn'ın çıkışı gecikebilir. Normalde 2016 sonunda piyasaya çıkması beklenen oyun Playstation 4 Neo'nun çıkacak olması yüzünden 2017'e ertelenmiş olabilir.
 
    Sony her ne kadar resmi bir açıklama yapmasa da endüstrinin içinden bir isim olan ve daha önce bir çok iddiası doğru çıkan shinobi602 Horizon: Zero Dawn'ın PS4'ün daha güçlü modeli Neo'ya uyarlanması için 2017'nin başına ertelendiğini söylüyor.
 
    Bu erteleme her ne kadar üzücü olsa da aynı isim oyunun PS4 Neo sayesinde harika görüneceğini de ekliyor. Bakalım Sony bu konuda herhangi bir açıklamada bulunacak mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 46 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Champions 2024 Şampiyonu EDward Gaming Oldu! 25 Ağustos Silent Hill'den Esinlenen Post Trauma'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 25 Ağustos Phantom Blade Zero'dan Dikkat Çekici 8 Dakikalık Oynanış Videosu 25 Ağustos Türk Yapımı Black State'ten 8 Dakikalık Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 25 Ağustos Resident Evil'dan İlham Alan Tormented Souls 2'den Oynanış Videosu 25 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler