Hugh Jackman; Disney, Fox'u Daha Önce Alsaydı Wolverine'e Devam Edebilirdim Dedi

17.04.2020 12:29 Özgür Eroğlu

 
Uzun yıllardır devam eden ve daha da devam edecek gibi duran Disney'in Marvel Sİnematik Evreni içerisinde bildiğiniz gibi daha önce X-Men ve Fantastic Four bulunmuyordu. Bunun sebebi ise haklarının Fox'ta olmasıydı. Geçtiğimiz yıllarda ise Disney, Fox'u satın aldı ve Spider-Man evreni dışında tüm Marvel karakterlerine sahip oldu. 
 
Fox'un yarattığı kendi evreni ise çoğu zaman eleştirildi, ancak eleştirilmeyen hatta övgüler alan en önemli karakter Hugh Jackman'ın canlandırdığı Wolverine karakteriydi. Wolverine hem çizgi roman dünyasında, hem de sinema dünyasında oldukça popüler bir karakter. Bu karakterin günümüzde bu kadar tanınmasının sebebi de Hugh Jackman.
 
Hugh Jackman, 9 filmde Wolverine karakterini canlandırdı ve en son Logan filmi ile role veda etti. Disney'in Fox'u satın almasından sonra çoğu kişi Hugh Jackman'ın geri dönmesini bekledi. Geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada ise "Disney, Fox'u daha önce satın alsaydı role devam edebilirdim, ancak artık başka birinin bu rolü taşıması gerekiyor." dedi.
 
Karakter, Marvel evreni içerisinde oldukça önemli bir yere sahip, bu yüzden mutlaka yeni bir oyuncu ile bu karakteri göreceğizdir. Disney'in oyuncuları uzun yıllar ellerinde tuttuğu düşünülürse de Wolverine için daha genç bir oyuncu seçebilirler. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 1 Saat önce Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 1 Saat önce Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 2 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler