Kojima, Noel Arifesi'ni Yeni Projesi Üzerinde Çalışarak Geçirmiş

24.12.2019 23:20 Özgür Eroğlu

 
 
Oyun dünyası için her zaman farklı işler yapmaya çalışan ve çoğu oyun geliştiriciye göre daha çok göz önünde olan Kojima, bitirmek üzere olduğumuz bu günü, yeni projesi üzerinde çalışarak geçirmiş. Ayrıca Twitter üzerinden Death Stranding'in ilk çalışmalarını da paylaşmış.
 
Kasım ayında yeni oyunu yayınlanan Kojima, daha öncesinde zaten yeni projesi üzerinde çalışmaya başladığını açıklamıştı. Yeni projesi için kesin bir bilgi olmasa da diğer açıklamaları göz önünde bulundurularak ya bir film ya da bir korku oyunu olduğunu söyleyebiliriz.
 
Noel Arifesi'nde çalıştığını Twitter üzerinden paylaşan Kojima, yeni projesinin konsepti üzerinde çalışmış. Death Stranding her ne kadar karışık yorumlar alsa da oyunun konsepti ve evreni gerçekten güzeldi. Bahsi geçen tweetleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Endüstrisi Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Geliştirici Dağıtıcısı: Yayıncı Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ocak 1999
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dishonored ve Half-Life 2 Sanatçısı Viktor Antonov Hayatını Kaybetti 4 Dk önce Elden Ring Nightreign'in DLC'sinden İlk Detaylar Ortaya Çıktı 18 Dk önce Marvel Rivals, Nintendo Switch 2 Konsoluna Gelebilir 1 Saat önce League of Legends GAMEON Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 4. Haftası Tamamlandı! 16 Şubat Steam'de Virüslü Oyun Ortaya Çıktı! Format Şart 16 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler