Kurayami, PS3 için Duyuruldu!

Oyunda muhtemelen yönlendireceğimiz karakterin üm çalışmalarında elinde meşale olması oldukça ilginç
18.08.2009 14:26 Ersin Kılıç

No More Heroes'un yapımcılarından Playstation 3 özel bir oyun geliyor.
 
Oyunun yapımcısı olan Grasshopper Manufacture daha önce artık multiplaform çalışmak istediklerini dile getirmişlerdi. GamesCom fuarının başladığı bugün ise firmanın yeni oyunu olan Kurayami gün yüzüne çıktı.

Playstation 3'e özel olarak yapılan Kurayami'nin Japonca anlamı ise Darkness, yani Karanlık. Oyun ile ilgili yayınlanan ilk sanatsal çalışmalar da oyunun ne kadar ilginç olacağını gözler önüne seriyor. 

Killer 7 ve No More Heroes oyunlarını göz önüne alırsak firmanın yeni oyununun ne kadar ilginç bir oyun olabileceğini bir nebze de olsa hayal edebiliriz.
 
Oyun için yayınlanan ilk sanatsal çalışmalara göz atmak için tıklayınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kurayami Platformlar: PS3 Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Half Life 2 RTX Modundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Nintendo Indie World Etkinliğinde Duyurulan Bağımsız Oyunlar 2 Saat önce Nintendo Direct 2024 Sunumunda Tanıtılan Tüm Oyunlar 2 Saat önce Worms Armageddon: Anniversary Edition Duyuruldu 3 Saat önce Blue Protocol Japonya'da 18 Ocak 2025'te Hizmete Son Verecek 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler