Logitech'ten G300 Oyun Faresi

G300'ü sol ve sağ elinizle tuttuğunuzda aynı tasarıma sahip olduğunu göreceksiniz.
22.08.2011 11:21 Gökhan Yılmaz

 
     Logitech geçtiğimiz günlerde G serisi farelerine bir yenisini daha ekledi. Serinin son ürünü olan G300'ler ekonomik olduğu gibi tasarımıyla da dikkat çekiyor. Simetrik olduğu için sol ve sağ elini kullanan oyuncular sıkıntı çekmeden kullanabiliyor, aynı butonlar iki tarafta da bulunuyor.
 
     G300'ün 9 adet programlanabilir tuşu, ekstra yazılım gerektirmeden kendi içinde kaydedilen 3 profil ayarı, 2500 dpi sensörü, makro desteği ve değiştirilebilen ışıklandırmaları bulunuyor.
 
     Logitech'in Gaming Mouse serisinin son ürünü önümüzdeki ay Kuzey Amerika ve Avrupa'da satılmaya başlanacak. 40$ vererek çoğu ihtiyacınızı karşılayan yüksek performanslı bir fare alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 31 Dk önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 1 Saat önce Park Yönetim Oyunu Planet Coaster 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce Ördekli Battle Royale Oyunu DUCKSIDE Erken Erişim Tarihi Açıklandı 3 Saat önce eFootball Yeni Sezonu Bomba Gibi Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler