Mass Effect 2, PC için Gecikmeyecek

2010 yılının ilk aylarında piyasaya çıkacak olan Mass Effect 2'nin ilk oyunu için hala ikinci içerik bekleniyor.
24.08.2009 16:41 Ersin Kılıç

İlk olarak Xbox 360'a, daha sonra ise PC'ye çıkan Mass Effect'in PC sürümü için oldukça uzayan süre ikinci oyun için çokta fazla sürmeyecek.
 
Oyunun PC sürümü ile ilgili VG247 sitesine açıklamalarda bulunan BioWare'dan Jesse Houston, ikinci oyunun bir konsol portu olmayacağını ve her iki sürüm için de aynı ekibin çalıştığını belirterek ikinci oyun için PC kullanıcılarının çok fazla beklemeyeceğini açıkladı. Hatta oyunun çıkış tarihi  ile ilgili aynı döneme denk gelebilir gibi bir açıklamada da bulundu.
 
Anlaşılan PC kullanıcıları oyunun PC versiyonu için ilk oyundaki gibi uzun süre beklemek zorunda kalmayacaklar.
 
Mass Effect ile ilgili bir diğer haberde ilk oyunun ikinci indirilebilir içeriği ile alakalı. Oyunun uzun süredir gündemde olan ikinci içeriği bugün İsveç ve İsviçre'deki Xbox Live hesabında yer aldı. Pinacle Station adlı bu içerik 400 ms puanı ile ücretlendirilmiş.
 
Kaynak 1 
Kaynak 2 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 4 Saat önce Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 4 Saat önce Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 4 Saat önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 5 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler