Microsoft'un Yeni Ceo'su Xbox'ı Destekliyor

05.02.2014 11:53 Alkan Adakaner


    Microsoft'un konsol işinden geri çekilebileceği yönünde söylentiler ortada dolaşsa da bunun yakın zamanda olması çok zor görünüyor; çünkü firmanın bu işten zarar ettiği yönünde herhangi bir veri ortada bulunmuyor.
 
    Firmanın yeni Ceo'su olan Satya Nadella da oyun bölümüne olumsuz bakmıyor gibi görünüyor. Phil Spencer'ın Twitter üzerinden yaptığı şu açıklamalar da bunun kanıtı diyebiliriz.

    "Satya Nadella'yı Microsoft'un yeni Ceo'su olması nedeniyle kutlarım. İyi bir lider, iyi bir insan olmasının yanında iyi bir lider olacaktır."

    "Satya'yı tanıyorum. Xbox'ın ve oyun stüdyolarının iyi bir destekçisidir"
 
    "Microsoft, Xbox'ın bizim için ne kadar önemli bir tüketici markası olduğunu biliyor."
 
    Umarız Microsoft'un yeni Ceo'su ile birlikte Xbox markasına verilen değer daha da artar. Böylece yepyeni oyunlarla karşılaşma fırsatı buluruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler