No More Heroes Yapımcısı Natal ile İlgileniyor

No More Heroes çok ilginç bir oyun deneyimi sunmuştu
03.07.2009 14:44 İlker Yasin Yıldız

Yapımcı Goichi Suda, nam-ı diğer Suda51 geçmişte Xbox 360'ı nasıl reddettiğini ve daha interaktif olan Wii'yi tercih ettiğini; E3 2009'da Project Natal'ı görüp konsolda nasıl yeni bir ışık gördüğünü anlattı.

"Bence çok muazzam bir donanım. Wii Remote'lu No More Heroes'u en başta aklen tasarlamıştık; ama şimdi Natal ile Xbox 360'da neler yapılabileceğini düşünüyorum. Bir oyun tasarımcısı olarak kendime soruyorum: Bununla ne yeni oyunlar yapılabilir, ne ilginç deneyimler yaşanabilir diye... Dört gözle bekliyorum."

Öyle görünüyor ki No More Heroes 2 belki gelemeycek Xbox 360'a ; ama bir No More Heroes 3 bekleyebiliriz.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends GAMEON Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 4. Haftası Tamamlandı! 16 Şubat Steam'de Virüslü Oyun Ortaya Çıktı! Format Şart 16 Şubat Corsair CEO'sundan GTA 6'nın PC Sürümü İçin Açıklama 16 Şubat NewGamePlus: Crysis 4'ten Kara Haber 16 Şubat Kingdom Come: Deliverance 2 Çok Sevildi: Peki Neden? 16 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler