Örümcek Adam'ın Çıkış Videosu Yayınlandı

01.09.2010 13:26 Ersin Kılıç


 
     En sevilen çizgi roman kahramanlarından biri olan Örümcek Adam'ın yeni oyunu Spider-Man: Shattered Dimensions'un çıkış videosu yayınlandı.
 
     PS3, Xbox 360 ve Wii dışında DS versiyonu ile de karşımıza çıkacak olan Spider Man: Shattered Dimensions'ta dört farklı Örümcek Adam'ı kontrol etme şansını yakalayacağız. Oyunun çıkış videosunda bu dört Örümcek Adam'a da yer verilmiş. Kontrol edeceğimiz karakterleri sayacak olur isek ; Noir, 2099, Amazing ve Ultimate olarak sıralanıyor.
 
     Neil Patrick Harris'in de Amazing Spider Man'i seslendireceği oyunun çıkış tarihi ise 10 Eylül olarak açıklanmıştı. Oyunun çıkış videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man : Shattered Dimensions Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Beenox Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 6 Dk önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 1 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 2 Saat önce Park Yönetim Oyunu Planet Coaster 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce Ördekli Battle Royale Oyunu DUCKSIDE Erken Erişim Tarihi Açıklandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler