PSN ve XBL'da Giriş Problemleri Başladı

25.12.2014 21:34 Samet Konuksal


    Batı ülkelerinde yılbaşı tatilinin başlamasıyla beraber oyun dünyasına da bir yoğunluk geldi. Gelen en son haberlere bakılırsa eğer hem Xbox Live'da, hem de PlayStation Network'te problemler yaşanmaya başladı.
 
    Oyuncuların internet mecralarındaki şikayetlere göre kimi zaman XBL ve PSN'e giriş konusunda sıkıntılar yaşanıyor. Bunun karşılığında ise hem Sony, hem de Microsoft durumdan haberdar olduklarına ve çözüm için uğraştıklarına dair mesajlar yayınlanmış durumda.
 
    Şu anlık durumun bir saldırı mı yoksa tatil yoğunluğu mu olduğu konusunda bir açıklama yapılmış değil. Bildiğiniz gibi bu tip servisler hack gruplarının sıkça ziyaret ettiği servisler olarak geçiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 74 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler