Patcher: 2 TB'lık Hard Diskli Xbox One'lar 2015 Yılında 400 Dolardan Satışa Çıkabilir

10.03.2014 08:16 Alkan Adakaner


     Sevmeyeni kadar seveni olan, bazen uçuk öngörülerde bulunan ünlü analistimiz Michael Patcher, Microsoft'un Xbox One politikası ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Patcher'a göre Xbox One'ın farklı modelleri ile 2015'in başında karşılaşacağız.
 
     Xbox bölümünün yeni bir patronunun olduğunu söyleyen Patcher bu yıl Xbox One'ın fiyatı ve yeni modelleri ile ilgili değişiklikler beklemenin yanlış olduğunu söyledi. Patcher'a göre Microsoft, 2015 yılının ilkbahar döneminde 2 TB'lık hard diske sahip olan ve Kinect'siz Xbox One modelini 400 dolarlık fiyattan satabilir.  Patcher konsol savaşlarının bir bakıma fiyat savaşları olduğunu da vurguluyor.
 
     Michale Patcher, Microsoft'un böyle bir hamle yapması halinde Sony'nin Playstation 4'ün fiyatını 349 dolara düşürebileceği de söylüyor; çünkü benzer politika PS2 döneminde de uygulanmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 1 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler