Persona 4: The Golden'da Böcek Yakalama da Olacak

Bu türden mini oyunlar eğlenceli olabilir
09.05.2012 11:34 Alkan Adakaner


      Atlus, Persona 4'ü Playstation Vita'ya "The Golden" adlı sürümle taşıyor. Bu sürüm daha iyi grafiklere sahip olmasının yanı sıra yepyeni içeriklerle karşımıza çıkacak. Bunlardan biri de "böcek yakalama" olacakmış.
 
     Peki nedir böcek yakalama? Açıklamalara göre çevreden yakaladığımız böcekleri balık, ahtapot gibi hayvanları tutmak için av sırasında kullanacağız. Oltamıza taktığımız bu böcekler eminiz çok çeşitli olacaktır ve her biri farklı türdeki avlarımızın ilgisini çekecektir.
 
      Böcek yakalama olayı belki basit bir şey gibi görünüyor, ama bir oyunda böyle çok sayıda ayrııntı olması eminim eğlence kat sayısını arttıracaktır ve oyunun oynanış süresini de uzatacaktır. Yeter ki bu unsurlar oyuna başarılı bir şekilde entegre edilsin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Persona 4: The Golden Platformlar: VITA Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Marvel Rivals, Nintendo Switch 2 Konsoluna Gelebilir 7 Dk önce League of Legends GAMEON Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 4. Haftası Tamamlandı! 16 Şubat Steam'de Virüslü Oyun Ortaya Çıktı! Format Şart 16 Şubat Corsair CEO'sundan GTA 6'nın PC Sürümü İçin Açıklama 16 Şubat NewGamePlus: Crysis 4'ten Kara Haber 16 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler