Quantic Dream'den Yeni Açıklama: Star Wars Eclipe Geliştirmesi Devam Ediyor

26.09.2023 12:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Beyond: Two Souls, Detroit: Become Human, Heavy Rain ve daha fazlasıyla tanınan Quantic Dream'den yeni bir açıklama geldi. Yaklaşık 2 sene önce duyurusu yapılan ve oyunculara eşsiz bir deneyim sunacağı belirtilen Star Wars Eclipe şu anda yavaş da olsa geliştirilme aşamasında bulunuyor.
 
Proje yavaş da olsa ilerlemeye devam ediyor
 
 
 
Quantic Dream tarafından geliştirilen ve merakla beklenen Star Wars Eclipse'in geliştirilmesinin yavaş da olsa ilerlediği aktarıldı. Tokyo Game Show 2023 etkinliğinde IGN'ye konuşan Quantic Dream Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Lisa Pendse, proje üzerinde çalışıldığını ve ilerleme katettiklerini söyledi.
 
Quantic Dream şu anda geliştirilen yeni oyun hakkında pek fazla açıklama yapmadığı için elimizde pek ayrıntı bulunmuyor. Ancak daha önceki söylentilere göre bu oyun bizlere tam bir aksiyon macera deneyimini sunmayı hedefliyor. Ek olarak hikaye tabanlı ve QTE mekaniklerine sahip bir yapıyı bekleyebiliriz.
 
Son olarak yavaş yavaş geliştirildiği belirtilen Star Wars Eclipe için tahmin edilen çıkış tarihi 2026. Peki siz bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz?
 
Tekrar izlemek isterseniz ilk fragman
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 3 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 3 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler