Sherlock Holmes'un Kickstarter'ı Başarısız Oldu

01.05.2012 12:32 Gökhan Yılmaz

 
     Sherlock Holmes Consulting Detective Adventure Mysteries ismindeki oyun Kickstarter ile oyuncularından destek alarak piyasaya sürülecek bir macera oyunuydu fakat gerçekleşemedi. Oyun için hedef gösterilen 55.000$'lık bağış kampanyası 559 kişinin desteği ile 17.430$'da kaldı ve süresi dolarak iptal edildi.
 
     Oyunda bulunacak dokuz dava olacaktı ve oyuncular çeşitli araçlar kullanarak Sherlock ile Watson'ı yöneteceklerdi. Oyunun belki de First Person ve Third Person olmaması fazla ilgi çekmemesinde rol oynamış olabilir çünkü olaylara çok dışarıdan müdahale edecektiniz. Yani daha çok bir menajerlik oyunu oynarmışcasına menüler arasında gidip gelecektiniz.
 
     Oyunun Kickstarter sayfası ve ayrıntıları
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Game Pass, Kullanıcıları Oyunlara Sahip Olmaktan Uzaklaştırıyor Mu? 2 Saat önce Dishonored ve Half-Life 2 Sanatçısı Viktor Antonov Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Elden Ring Nightreign'in DLC'sinden İlk Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Marvel Rivals, Nintendo Switch 2 Konsoluna Gelebilir 3 Saat önce League of Legends GAMEON Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 4. Haftası Tamamlandı! 16 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler