Söylenti: PS4'ün Sadece 7GB RAM'i Kullanılabilecek

12.04.2013 09:07 Erkut Köse


   Duyurulmasından bu yana sürekli olarak yeni iddialar ortaya atılan ve söylentileri dolanan Playstation 4'ün bu sefer de RAM miktarı ile ilgili yeni bir dedikodu ortaya çıktı.
 
   İçerisinde bulunduracağı 8 GB RAM ile birlikte yapımcıların da birçok açıdan yüzünü güldüren yeni nesil konsolun aslında tam da bu performansı veremeyeceği şeklinde bir iddia ortaya atıldı. Bunun nedeni olarak ise konsolun işletim sisteminin ve arka planda çalışacak olan uygulamaların 1GB kadar belleği kullanacağı gösteriliyor. Eğer dedikodular doğruysa geliştiricilerin kullanabileceği bellek miktarı 7 GB oluyor.
 
   Playstation 3'ün 512 MB belleğe sahip olduğunu ve bu şekilde bile oldukça başarılı grafiklere sahip oyunların piyasaya sürüldüğünü düşünürsek, söylenti doğru olsa bile çok büyük bir eksiklik oluşmayacaktır. Dedikodunun gerçek olup olmadığını öğrenmek için ise bir süre daha beklememiz gerekiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler