Söylenti: Xbox Parçaları Yollarda

21.05.2013 12:06 Gökhan Yılmaz

 
     Söylentilere göre yıl sonundaki alışveriş çılgınlığı ve mağazaların istekleri nedeniyle çıkışı yakalamayı hedefleyen Microsoft, yeni nesil Xbox'ın üretim fabrikalarına çoktan parçaları göndertti. Şu an için Çin'de pek çok farklı yerde konsolun iç parçaları üretiliyor ve birleştirilmek için hazırlanıyor.
 
     Üretim hattı Apple'ın da Çin'de kullanmakta olduğu Foxconn tesislerinde gerçekleştiriliyor. Ve yine aynı kaynaktan gelen bilgilere göre cihazın disk okuyucusu Lite-On IT, lensleri Asia Optical ve Newmax, soğutma sistemleri de Jentech Precision Industrial tarafından geliştirilmiş.
 
     Şu an için bu bilgilerin doğruluğunu onaylayan bir gelişme bulumuyor fakat bu akşam yapılacak yeni nesil Xbox duyurusunda canlı yayın ile sizlerle birlikte olacağız ve durumu yorumlayacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler