Starbreeze: Unreal Engine Sonraki Projeler İçin

The Darkness bir çok oyuncuyu büyülemişti
23.02.2011 14:42 Alkan Adakaner


     The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay ve The Darkness adlı oyunlarla adını duyuran (Enclave ve Knigts of the Temple da var) Starbreeze geçen hafta Epic Games ile Unreal Engine'in kullanımı konusunda anlaştığını açıklamıştı. Firma geliştirdiği yeni oyununda Unreal Engine kullanacak derken işin aslının öyle olmadığı ortaya çıktı.
 
     İsveçli stüdyonun forumlarında yapılan açıklamaya göre firmanın şu an üzerinde çalıştığı Project Redlime kod adıyla bilinen oyunun Unreal Engine ile geliştirilmediği ve stüdyonun kendi geliştirdiği bir oyun motoruyla hazırlandığı açıklandı.
 
      Yetkililer "Unreal Engine gelecekteki projelerde kullanılacak." sözüyle de Project Redlime'da bu oyun motorunun kullanılmayacağını kesinleştirdiler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Starbreeze Stud. Dağıtıcısı: Atari Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Nisan 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler