Super President Brothers: Hunt for Bowser Laden

09.05.2011 11:51 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz hafta ölü olarak ele geçirildiği belirtilen Usame bin Ladin, gündemi en meşgul eden konulardan birisiydi. Hala konu hakkında spekülasyonlar devam ede dursun, oyun severlerde bu konuya tabi ki kayıtsız kalmadı. 

     Bin Ladin'in ölümü ile birlikte hayran yapımı bir çok oyun ve farklı yapımlar ile karşılaştık. İşte bunlara yeni bir örnek daha katıldı. Bu seferki oyun ise oyun dünyasının en önemli oyunlarından biri olan Super Mario temelleri üzerine kurulmuş.

      Hazırlanan videonun hemen başında Bin Ladin'i İkiz Kuleler benzeri bir yeri yıkarken görüyoruz. olayın hemen sonrasında topuklayan Ladin'in peşine ise Amerika'nın eski başkanı George W. Bush düşüyor. Bir süre kovalamacadan sonra Amerika bayrağı temalı bir mantar yiyen Bush, büyüyerek Barack Obama'ya dönüşüyor. Bin Ladin'i gafil avlayıp, denize gönderen isim ise Obama olarak gösterilmiş. Bu ilginç videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

[DHVIDEO=2474]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Galaxy 2 Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 5 Dk önce Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 25 Dk önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 1 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 2 Saat önce Park Yönetim Oyunu Planet Coaster 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler