TERA'nın Genişleme Paketinin Çıkış Tarihi Verildi

13.08.2012 21:25 Tunahan Başol


     Bluehole Studios'un geliştirdiği ve En Masse tarafından dağıtıcılığı üstlenilen MMO-RPG oyunu TERA(The Exiled Realm of Arborea)'nın The Argon Queen adlı genişleme paketi için çıkış tarihi verildi.
 
     En Masse Entertainment tarafından bugün yapılan duyuruya göre The Argon Queen genişleme paketi 22 Ağustos'ta yayımlanacak ve paket otomatik olarak PC'nize indirilecek.
 
     The Argon Queen genişleme paketi, yeni yetenekleri, PvP için yeni savaş alanlarını, 3 yeni zindanı ve dahasını oyuna ekleyecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
TERA: The Exiled Realm of Arborea Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Studio Dağıtıcısı: En Masse Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 3 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler