The Witcher Serisi 20 Milyon Sattı!

11.03.2016 10:56 Talha Aynacı

 
     Geçtiğimiz seneye damgasını vuran The Witcher 3: Wild Hunt'ın geliştiricisi CD Project, oyunun finansal olarak başarısını gözler önüne seren baz detaylar paylaştı. 2014 yılında net geliri 96 milyon zl (Polonya para birimi Zloty) olan şirketin bugünkü net geliri 798 milyon zl'ye ulaşmış durumda. Şirketin net kârı ise 2014 yılında 9,5 milyon zl iken şu anda 342,430 milyon zl olarak açıklandı.
 
 The Witcher serisinin toplamda 20 milyondan fazla sattığına değinen şirket CEO'su Adam Kicinski, bu rakamın yarısının The Witcher 3: Wild Hunt'a ait olduğunun altını çizdi. Yani The Witcher 3: Wild Hunt, 10 milyonluk satış rakamına ulaşmayı başarmış.
 
Diğer tarafta bir soru & cevap etkinliği de gerçekleştiren CD Project burada The Witcher 3: Wild Hunt'ın şirket standartlarını yükselttiğini ve Cyberpunk 2077'nin başlangıçta planlandığı şeklinden daha iyi, daha büyük ve çok daha devrimsel bir yapıya sahip olması gerektiğine karar kılındığını açıkladı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler