Ubisoft: Zombi U'yu CoD Gibi Oynarsanız, Ölürsünüz

20.09.2012 12:35 Erkut Köse


   Ubisoft'un Wii U'ya özel olacak olan ve merakla beklenen zombi temalı oyunu Zombi U ile ilgili dikkat çekici bir açıklama yapıldı.
 
    Yapılan açıklamalarda Zombi U'nun Call Of Duty mantığıyla oynanmasının mümkün olmadığı belirtilirken, Wii U kontrolörümüzün bizim için bir hayatta kalma aracı olduğu açıklandı ve oyunun epey zor olacağının da altı çizildi.
 
      Wii U'nun tablet şeklindeki kontrol cihazına övgüler yağdıran Ubisoft, hem televizyon hem de tablet arasındaki etkileşimin yeni bir oyun deneyimi sunacağını da dile getirdi.
 
      Zombi U kuşkusuz Wii U için çok önemli bir koz. Oyun için videolarıyla da göz dolduran oyunun nasıl bir oynanış sunacağı heyecanla bekleniyor. Gerçek bir hayatta kalma oyununu özlediğimiz bu dönemlerde eğer bu atmosfer yakalanabilirse Wii U'nun satışlarının bundan olumlu yönde etkilenecektir. Ubisoft'un bu işin altından kalkıp kalkamayacağını ise zaman gösterecek.
 
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zombi (Zombi U) Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong İçin Yeni Mod Harita Sistemini Oyuna Dahil Ediyor 5 Saat önce Space Marine 2 Kapsamlı Özelleştirme Sistemine Sahip Olacak 26 Ağustos Sony'nin Yayınladığı Concord'u Günlük Ortalama 150 Kişi Oynuyor 26 Ağustos MGS Delta: Snake Eater Kalite ve Performans Moduna Sahip Olacak 26 Ağustos Dragon Age The Veilguard İçin Yeni Video Aksiyon Sistemine Odaklanıyoır 26 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler