Ubisoft'un 15 Yıldır Geliştirdiği Beyond Good & Evil 2 Hala Yolda

17.01.2023 19:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Far Cry, Assassin’s Creed, Prince of Persia ve daha fazlasıyla tanınan Ubisoft tarafından uzun bir süre önce geliştirildiği duyurulan Beyond Good & Evil 2 için yeni açıklamalar geliyor. Son altı ayda yedi duyurulmayan oyun projesini iptal eden ve 6. kez korsan temalı oyun Skull & Bones'u erteleyen ekip Beyond Good & Evil 2'nin hala geliştirilme aşamasında olduğunu belirtiyor.
 
Beyond Good & Evil 2'nin tamamen rafa kaldırdığı varsayılmıştı
 
 
 
Uzun bir geliştirme sürecinin bulunduğu Beyond Good & Evil 2 için Eurogamer ile yaptığı bir röportajda Ubisoft ekibi şu ifadeleri kullandı: "Beyond Good and Evil 2'nin geliştirme süreci hala devam ediyor ve ekip iddialı bir şekilde vadettiği şeyleri yerine getirmek için sıkı bir şekilde çalışıyor." Ubisoft ekibinin yaptığı bu açıklama genel olarak belirsiz bir ifade olarak nitelendiriliyor.
 
Beyond Good & Evil 2, on beş yıl önce olağanüstü bir şekilde duyuruldu. Daha sonra bir süre bu oyundan ses çıkmadı ve projenin iptal edildiği düşünüldü. Ardından oyun ile hiçbir ilgisi olmayan bir E3 videosu yayınlandı ve daha sonra tekrardan ortalıktan kayboldu. Çalkantılı bir geliştirme süreci yaşayan oyun bakalım çıkış yapacak mı.. Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz. Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler