Ultimate Marvel vs Capcom'un Vita Oynanış Videosu

Yeni karakterlerle ortalık daha da şenlenecektir
05.11.2011 12:12 Alkan Adakaner

  
      Capcom dövüş oyunlarını daha fazla karakter ve bölümle sunma geleneğini devam ettiriyor. Bu defa karşımıza çıkacak oyun Ultimate Marvel vs Capcom 3 olacak. Bu oyunun özellliği ise aynı zamanda Playstation Vita'da da boy gösterecek olması.
 
      Resident Evil 3'ten Nemesis, Batman'den Doctor Strange, Dead Rising'ten Frank West ve Devil May Cry serisinden Vergil gibi karakterleri içerecek olan oyunun bu yeni sürümünde 12 yeni karakter ve 8 yeni bölüm oyun severlerin karşısına çıkıyor.   
 
      Aşağıda oyunun Playstation Vita sürümüne ait bir videoyu bulabilirsiniz. Bu videoya baktığımızda Vita sürümünün grafiksel olarak diğer konsol sürümlerinden hiç de geride kalmadığını görebiliyoruz.
 

[DHVIDEO=3478]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ultimate Marvel vs Capcom 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MGS Delta: Snake Eater Kalite ve Performans Moduna Sahip Olacak 5 Saat önce Dragon Age The Veilguard İçin Yeni Video Aksiyon Sistemine Odaklanıyoır 6 Saat önce The Stone of Madness 2025'in Başlarında Piyasaya Sürülecek 6 Saat önce KILL KNIGHT 3 Ekim'de Konsollar ve PC için Piyasaya Çıkıyor 6 Saat önce Strateji Oyunu Heroes of Might and Magic: Olden Era, PC için Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler