Xbox One X Microsoft'a Para Kazandırmayacak

15.06.2017 03:50 Gazali Çetinkaya

 
   Microsoft'un $500 fiyat ile satışa sunulacak yeni oyun konsolu Xbox One X firmaya kâr getirmeyecek.
 
   Business Insider editörü Ben Gilbert, Xbox patronu Phil Spencer'a her bir Xbox One X satışı Microsoft'a para kazandıracak mı, şeklinde bir soru yöneltti ve Phil Spencer bu soruya "Hayır" cevabını verdi.
 
   Phil Spencer açıklamasının devamında ise konsol sektöründe para kazandıran kısmın donanım satışı değil, oyun satışı olduğunu belirtti.
 
   6 Teraflop güce sahip Xbox One X şu ana kadarki en güçlü oyun konsolu ve aynı zamanda küçük Xbox konsolu olacak. Xbox One X tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de satışa sunulacak. Xbox One X'in Türkiye fiyatı hakkında bir bilgi bulunmuyor.

   Xbox One X 7 Kasım'da çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 4 Saat önce Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 4 Saat önce Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 4 Saat önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 5 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler