Yakuza 3 , Sonunda Batı'da Piyasaya Mı Sürülecek?

Shenmue/GTA karışımı bir oynanışa sahip olan Yakuza serisinin 3. oyununda da karizmatik karakter Kazuma Kiryu'yu kontrol ediyoruz.
13.10.2009 15:15 İhsan Aktı

SEGA'nın Japonya'daki popüler Ryu Ga Gotoku (Yakuza) serisinin 3. oyununun Batı çıkışıyla  ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Dünyanın en güvenilir ve popüler oyun forumu olarak nitelendirilen Neogaf'teki Cyntec adlı bir üye , SEGA'nın 2010 yılının ilk çeyreğinde Yakuza 3Amerika'da piyasaya süreceğini , bununla birlikte oyunun  Japonca seslendirme ile İngilizce altyazı desteği içereceğini belirtti.

Yakuza 3 ile ilgili bu söylentinin doğru çıkmasını ümit ederken , serinin yeni oyunu Yakuza 4'ün Japonya'da 2010 ilkbaharında raflardaki yerini alacağını da hatırlatmakta fayda var.

kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yakuza 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler