Yeni X360 Dashboard Korsan Oyunculara Savaş Açıyor

03.11.2010 16:13 Levent Polater

 
 
 
     Yeni dashboard geldi gelmesine, Xbox 360'ı korsan yollarla kullananları ise ateş bastı. Xbox Live'den banlanma tehlikesi ile karşı karşıya olabileceğini düşünen korsan oyunculara kötü bir haberim var. Microsoft, daha kötüsünü düşünmüş, yeni Kinect Dashboard'una 'Anti-Piracy 2.5' adlı korsan oyun disklerini tanıyan bir güvenlik sistemi yerleştirmiş.
 
    Böylece korsan oyunlar ile Xbox Live servislerinden yararlanan oyuncuların tespit edileceğine inanılıyor. Bu sistemin uygulanacağı ilk 2 oyun, yeni çıkışını yapmış olan Fable III ile yakında çıkacak Call of Duty: Black Ops olacak.

   Anti-Piracy 2.5 ya da AP25, daha sonra Hitachi, BENQ ve Lite-on sürücüleri de etkileyecek. Xbox 360'da korsan oynayanlar, ne yazık ki çember daralıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 3 Saat önce Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 3 Saat önce Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 3 Saat önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 4 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler