"Yeni Xbox, 2014'ten Önce Çıkmaz"

Ocak ayında yeni Xbox 360 modeli duyurulabilir.
22.11.2011 13:35 Ersin Kılıç


     Özellikle Battlefield 3 gibi oyunlardan sonra PC ve konsollar arasındaki grafiksel fark tartışmaları artmaya, doğal olarakta yeni nesil beklentisi de yükselmeye başladı. Üstelik sürekli ortaya çıkan dedikodular da bu beklentiyi körüklüyor. Son olarak Xbox 720'nin GPU'sunun AMD tarafından yapılacağı ve Microsoft'un konsolu 2012 Ocak ayında duyuracağına dair dedikodular yayılmıştı.
 
     Tüm bu yeni nesil söylentilerinden sonra ünlü analistçi Michael Pachter'da boş durmadı tabi ki. Bulduğu her fırsatta tahminlerini paylaşan Michael Pachter'a göre yeni nesilin gelmesine daha uzun bir süre var.
 
     "Ortaya çıkan dedikodular ahmakça." diyen Pachter, "Microsoft hala tonla Xbox 360 satıyor ve bu satışlar yavaşlamadıkça da harekete geçmeyeceklerdir. Dedikoduları Xbox 360'a eklenecek olan Windows 8 özelliklerinin alevlendirdiğini düşünüyorum. Yeni model Xbox 360'ın (Win 8 destekli olandan bahsediyor) 2012 yılında çıkacağını ve Microsoft'un yeni nesil konsolunun 2014'ten önce çıkmayacağını düşünüyorum" diyerek yeni nesil beklentisini de açıklamış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 2 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 2 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 3 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 5 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler