Aksiyon Oyunu Wuthering Waves, PS5'e Geliyor

23.07.2024 13:07 Umut Tandoğan

 
 
Geliştirici, Kuro Games'in ücretsiz oynanabilen açık dünya aksiyon RPG'si Wuthering Waves'in PlayStation 5 versiyonunu yayınlayacağını duyurdu. Ancak şuan için bir çıkış tarihi duyurulmadı.
 
Wuthering Waves'ın PlayStation 5 versiyonu, 26-29 Temmuz tarihleri ??arasında Çin'in Şanghay kentindeki Şanghay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenecek ChinaJoy 2024'te oynanabilecek.
 
Wuthering Waves ilk olarak 22 Mayıs'ta PC için istemci indirme yoluyla ve Epic Games Store üzerinden, iOS için App Store üzerinden ve Android için Google Play üzerinden yayınlandı.
 
Wuthering Waves, yüksek derecede özgürlük sunan, hikâye açısından zengin bir açık dünya aksiyon RYO'dur. Kayıp anılarını geri kazanıp Ağıt'ı (Lament) alt etmek için zengin bir Rezonatör (Resonator) grubu ile birlikte yolculuğa çıkan bir Rover olarak derin uykundan uyanıyorsun.
 
Ağıt tarafından harabeye dönüştürülen medeniyet yeniden doğuyor / Devasa bir dünyaya dal
Yüksek derecede özgürlük sunan sürükleyici dünyayı keşfet. Uzun mesafeler katetmek ve engelleri dayanıklılığından fazla ödün vermeden aşmak için kancanı ve duvardan atlamayı kullan. Solaris-3 dünyası ortaya çıktıkça, kayıp hafızan bu bitmek bilmeyen arayış sırasında yerine gelmeye başlıyor. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta 1.600 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor! 06 Eylül Atmosferiyle Dikkat Çeken Selfloss Çıktı: Neler Sunuyor? 06 Eylül PUBG Nations Cup 2024 Başlıyor 06 Eylül Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 06 Eylül Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler