Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor

28.06.2024 13:55 Umut Tandoğan

 
 
Geliştirici Angry Mob Games, roguelite aksiyon platform oyunu Trinity Fusion'ın Switch versiyonunu 1 Ağustos'ta çıkaracağını duyurdu. Ön siparişler artık Nintendo eShop üzerinden alınabiliyor.
 
Trinity Fusion ilk olarak 13 Nisan 2023'te Steam üzerinden PC'de Erken Erişim'e çıktı ve ardından 15 Aralık 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC'de tam sürüm olarak yayınlandı.
 
Bu rogue-lite aksiyon platform oyununda ölümcül çoklu evrene kurtarma görevinde paralel kendilerinizi kontrol edin! Karanlık, bilim kurgu dünyalarını keşfedin ve hızlı, pürüzsüz ve hassas savaşlara katılın.
 
Farklı çok evrenli dünyanın dalları her zaman değişiyor. Prosedürsel olarak oluşturulan seviyelerle birlikte el yapımı zorluklar ve arenalarla savaşın, yeteneklerinizi test edin. 3D grafiklere sahip seviyeler yüzlerce el yapımı odadan sorunsuz bir şekilde oluşturulmuştur. 
 
Silahlar ve saldırı sistemleriyle önceki dövüş oyunlarındaki deneyimimizi kullanarak. Düşman saldırıları arasında kayarak, hızla koşarak ve düşmanın saldırılarından kaçarak geri vurun. Memnuniyet verici özel silahlar ve yeteneklerle karşı saldırın.
 
Duyuru Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 1 Saat önce The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 1 Saat önce PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 2 Saat önce Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 2 Saat önce GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler