Aksiyon RPG Fate Seeker II, 4 Temmuz'da PS5'e Geliyor

22.06.2024 12:08 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Jusdan International ve geliştirici JSL Entertainment, aksiyon RPG Fate Seeker II'nin 4 Temmuz'da PlayStation 5 için yayınlanacağını duyurdu.
 
Fate Seeker II, ilk olarak 22 Kasım 2021'de Steam aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü. PC sürümü şu anda yalnızca Geleneksel Çince ve Basitleştirilmiş Çince dil seçeneklerini destekliyor ancak Justdan International, herhangi bir gecikme olmaksızın 4 Temmuz'da İngilizce dil desteğiyle güncellenmeyi planladığını duyurdu.
 
"Fate Seeker II" hikayesi, isyankar bir genç olan Zhuge Yu'nun, büyüme ve isyanın zorlu yollarında onu yönlendiren kararlılığını anlatıyor. Zhuge Yu, gençken ebeveynlerini kaybetti. Ailesinin üzücü kaybıyla beslenen, kalbi güçlü bir adalet duygusuyla yanmaktadır.
 
Ebeveynlerinin yolsuzluğa karşı cesaretine ilham alarak, kötü adamların yaptıklarının bedelini ödetmeyi vaat eder. Atalarının iyi işlerini onurlandırarak, Zhuge Yu ülkeyi yolsuzluktan arındırmaya kararlıdır ve dürüst olmayan yetkililerle yüzleşmektedir.
 
Oyunda, oyuncular Zhuge Yu'yu kontrol eder ve heyecan verici ana hikayeleri ve ilginç yan görevleri deneyimler. Oyuncuların ipuçlarını dikkatlice toplamaları, iz sürmeleri ve sırları adım adım açığa çıkarmaları gerekmektedir. Hikaye derinleştikçe, oyuncular çok çeşitli karakterlerle etkileşimli tartışmalara girer ve nihayetinde yalanların altında gizlenen gerçeği açığa çıkarırlar.
 
Ana anlatının ötesinde, oyuncular söylentiler ve entrika tarafından körüklenen görevlere girişirken Jianghu'nun geniş macera dolu dünyasında dolaşırlar. 
 
Duyuru Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsane CS Haritası Pool Day, Counter Strike 2'ye Eklendi 27 Haziran PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 27 Haziran EA Sports FC 24 Xbox Game Pass'e Dahil Oldu 27 Haziran Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 27 Haziran Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 27 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler