Albert Wesker Seslendirmeni Geri Çağrıldı

Albert Wesker, Resident Evil serisinin en azılı kötü adamı
26.01.2011 13:21 Levent Polater

 
    Alınan bilgilere göre Resident Evil 6 yolda olabilir. Resident Evil serisinin Albert Wesker seslendirmeni DC Douglas'ın Capcom tarafından yeniden çağrılarak tekrar onu seslendirmesi istendiği kaydedildi.
 
    Douglas daha önce Hell Descent'a verdiği röportajda "Resident Evil 6'nın yapım aşamasında olduğunu biliyorum, orada çalışma imkanı bulacağımı umuyorum, ya da siz Capcom'u rahatsız ederek beni çağırmalarını rica edebilirsiniz." şeklinde konuşarak yeniden işe başlama isteğini göstermişti.
 
    Ancak Douglas her ne kadar yeni Resident Evil'ın yapım aşamasında olduğunu bildiğini söylese de bunu internetteki spekülasyonlara dayanarak söylediğini itiraf etmişti. 
 
    Az önce yeni girdiğimiz başka bir Capcom haberinde ise, Capcom'un bu Yaza 2 önemli oyun duyurusu sakladığını belirtmiştik. Şimdi bu 2 oyundan birinin Resident Evil 6 olma olasılığı oldukça yükseldi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 5 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler