Alice: Madness Returns'ten İlk Oynanış Videoları

Tavşan deliğine bir kez daha girmeye hazır mısınız?
05.03.2011 02:03 Ersin Kılıç


     2000 yılında karşımıza çıkan American McGee's Alice, bizi tam anlamıyla şaşkına çevirmişti. Bildiğimiz Alice hikayesi gitmiş ve oldukça farklı bir uyarlama ile oyu karanlık dünyasının kapılarını sonuna kadar bize açmıştı. Çılgınlığın çok daha büyüyeceği yeni oyun Alice: Madness Returns ise anlaşılan aynı havayı bize bir kez daha solutacak.
 
      CGI videoları ve ekran görüntüleri dışında elle tutulur bir yanı olmayan Alice: Madness Returns için ilk oynanış videoları IGN sitesinde yayınlandı. Oyunun henüz beta aşamasından olan bu oynanış görüntüleri, oyunu merak edenler için fikir verici olabilir.
 
     Bu videoların ilki, tablo gibi bir görüntü ile açılışını yapıyor. Oldukça yüksek bir alan ve uzadıkça uzayan bu koridor görüntüsü, kırmızı tonlamasıyla da hemen dikkat çekmeyi başarıyor. Oyunun grafik yapısı ve Alice'ın model ve animasyonları şu aşamada bile oldukça doyurucu gözüküyor. İlk videoda bazı oyun dinamiklerine de yer verildiğini görüyoruz.
 
     Gizli yolları görebilmek için hıçkırarak küçülen Alice, ayrıca zıplaması ve havada süzülmesi ile de yolunu bulacağa benziyor. Videonun ilerleyen dakikalarında ise dövüş kısımlarına değinilmiş. Burada gelen düşmanların tasarımları ve Alice'in kullandığı silahlar dikkatlerden kaçmıyor. Kalkan ve silah olarak kullandığımız şemsiyemiz dışında diğer silah tasarımları da oldukça ilginç gözüküyor.
 

 
     İkinci video ise açılışını direk olarak dövüş anları ile yapıyor. Rakibini alt eden Alice, açılan patika ile labirent gibi bir mekana giriyor. Burada özellikle sarmaşıklar ve mekan tasarımı farklı bir görünüm sergilemiş. Burada da uzun bir mücadeleye giren Alice, sonlara doğru ise kaçmak zorunda kalacağı bir düşman ile karşılaşıyor. Tabi pastadan bir dilim yiyene kadar :)
 
    Anlaşılan Alice farklı tarzı ile gene dikkat çekecek. İlk oyunun etkisini yaratıp yaratmayacağını ise zamanla göreceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alice: Madness Returns Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Spicy Horse Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 14 Mobil Cihazlara Geliyor 4 Dk önce Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler