Alice: Madness Returns'ün Ücretsiz Müzikleri

Nine Inch Nails'i ilk defa duysam da, piyasada söz sahibi bir grupmuş.
14.05.2011 21:33 Feyyaz Ustaer

 
    16 Haziran'da piyasaya sürülecek olan Alice: Madness Returns'ün ön siparişini vererek soundtrack paketinin bir kısmına ücretsiz sahip olabilirsiniz.

    Oyunun ön siparişini Gamestop üzerinden yaptığınız takdirde size verilecek olan bir kod sayesinde, oyunun soundtrack paketinde yer alan 9 parçayı bilgisayarınıza indirebileceksiniz. Ön sipariş verebileceğiniz Gamestop sayfasına ulaşabilmek için buraya tıklayınız.

    PC, Xbox 360 ve Playstation 3 platformları için piyasaya sürülecek olan oyunun tüm versiyonlarını Gamestop üzerinden ön sipariş ile satın alabilir ve bonus içeriğe sahip olabilirsiniz. PC versiyonun fiyatı 49,99 dolar iken diğer platformların fiyatı 59,99 dolar.
 
    Alice: Madness Returns'ün soundtrack'leri, eski Nine Inch Nails üyesi Chris Vrenna tarafından hazırlanmış durumda. Nine Inch Nails, 1988 yılında kurulmuş bir rock grubuydu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alice: Madness Returns Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Spicy Horse Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 14 Mobil Cihazlara Geliyor 38 Dk önce Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler