Amazon Prime Üç Büyük Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor: 1.400 TL Değerinde!

12.07.2024 15:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Amazon tarafından kullanıcılara sunulan Prime Gaming üyeliği kapsamında yeni ve ücretsiz oyunlar dağıtılmaya devam ediyor. Şimdi ise açıklanan detaylara göre üç büyük oyun daha tamamen bedava bir şekilde sunulmayı bekliyor.
 
Amazon Prime aboneleri bu ay güzel oyunlar elde ediyor
 
 
 
Ortaya çıkan bilgilere göre 16 Temmuz tarihinden itibaren Epic Games değeri 1.457 TL olan üç oyunu abonelere sunacak. Bu oyunlar arasında Suicide Squad: Kill the Justice League, Chivalry 2 ve Rise of the Tomb Raider yer alıyor.
 
Amazon Prime aboneleri şu anda ABD, Kanada, Almanya, İngiltere, Fransa, İtalya ve İspanya'da bulut oyun hizmeti Luna'dan oyun seçeneklerine erişebiliyor. Öte yandan Haziran ayında ücretsiz olarak dağıtılan oyunlar arasında Metro Exodus, Bee Simulator, Fallout New Vegas: Ultimate Edition ve Fallout 3: Game of the Year Edition yer alıyor.
 
Belirtilen tarihte oyunları talep etmek ve kütüphanenize eklemek için Amazon Prime üyesi olmanız gerekiyor. Oyunların kodlarını elde ettikten ve kütüphanenize ekledikten sonra kalıcı bir şekilde sizin oluyor. Aboneliğiniz bitse bile bu oyunlar sizin olmaya devam ediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2024 Türkiye Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Şampiyonu Papara SuperMassive Oldu! 11 Saat önce VALORANT Champions 2024'te C Grubu Karşılaşmaları Oynandı! 11 Saat önce Sevilen Yarış Serisinin Yeni Oyunu Wreckfest 2 Duyuruldu 03 Ağustos Final Fantasy XIV Mobil Sürümü Geliştirilme Aşamasında 03 Ağustos Life is Strange: Double Exposure İçin Final Fantasy VII Paketi Tanıtıldı 03 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler