Analiz: WoW SWTOR'a 1.6M Kullanıcı Kaybedecek

Mists of Pandaria WoW kullanıcıları şimdiden ikiye böldü.
22.11.2011 20:06 Samet Konuksal


     Analizlere göre, son ek paket olan Cataclysm'in çıkışından beri sonu gelmeyen bir düşüş sürecine giren World of Warcraft, kan kaybetmeye devam edecek.
 
     Analiz firması Lazard Capital Markets'in yayınladığı raporlara göre önümüzdeki ay World of Warcraft, Star Wars: The Old Republic'e karşı 900 bin ile 1.6 milyon arasında bir kullanıcı kaybı yaşayacak.
 
     Analiz raporlarının kaynağı ise firmanın yaptığı anketten geliyor. World of Warcraft oyuncularının katıldığı anketin %50'lik kısmı, Star Wars: The Old Republic'i çıkar çıkmaz almayı planlıyor. %38'lik kısım kararsız bir şekilde Star Wars MMO'sunu araştırmaya devam ediyor. Geri kalan kişiler ise Mists of Pandaria'yı beklemeyi tercih ediyor.
 
     Gerçekten de World of Warcraft'ı zorlu bir süreç bekliyor. İlk önce BioWare'in büyük bir merakla beklenen oyunu Star Wars: The Old Republic, sonrasında ise ilk oyundaki eksikliklere rağmen World of Warcraft'dan iyi bir oyuncu kitlesini koparabilmiş, ilk oyuna oranla bomba gibi gelen bir Guild Wars 2. Bunların haricinde TERA, Blade and Soul gibi Asya MMO'ları da cabası.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler