Assassin's Creed Origins'in Xbox One'daki Yükleme Boyutu Belli Oldu

03.10.2017 17:09 Tunahan Safdır

 
     Assassin's Creed Origins bu ayın sonlarına doğru çıkış yapmaya hazırlanıyor ve oyunla ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.
 
     Gelen son bilgiler oyunun dosya boyutuyla alakalı. Buna göre oyunun Xbox One'daki indirme boyutu tam olarak 42.3 GB olacak.
 
     Antik Mısır'da geçecek olan yeni Asassin's Creed, seri adına şimdiye kadar ki en iyi dünyayı sunmayı hedefliyor. Nil Nehri boyunca uzanan haritası, görkemli piramitler, antik hizipler ve vahşi düşmanlarla dolu dünyasıyla seriden soğuyan oyuncuları bile merak ettiren Assassin's Creed Origins, 27 Ekim 2017 itibariyle PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Origins Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler