Av Sezonu Açıldı

22.04.2010 12:28 Ersin Kılıç

 
 
     Nintendo firmasının şu sıralar en çok güvendiği oyunların başında gelen Monster Hunter 3 reklamları, Amerika'da boy göstermeye başladı.
 
     PSP versiyonları dışında Nintendo Wii için çıkan oyunu ile Japonya'da büyük bir ilgi ile karşılanan Monster Hunter 3, batı çıkışını yaptı. Ülkemizde de satışına başlanan oyunun Avrupa sürümünde online özellikler bedava olacak.
 
     Gelelim haberimizin odak noktasına. Monster Hunter 3 için San Francisco'da oldukça ilginç bir reklama imza atılmış. İlk bakışta duvarda büyük bir afiş gözükürken, geriye doğru baktığımızda ise oldukça geniş olan koridorun tamamıyle Monster Hunter 3 reklamı ile kaplandığını görüyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter 3 Platformlar: Wii Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler