Avatar: Frontiers of Pandora Steam'e Geldi: İşte Fiyatı

18.06.2024 15:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisoft ekibinin üstlendiği açık dünya aksiyon macera oyunu Avatar: Frontiers of Pandora, Steam platformuna geldi. Oyun daha önce Ubisoft store ve Epic Games mağazasında PC için mevcuttu. Şimdi ise platformlarını genişletmeye devam ediyor.
 
Avatar: Frontiers of Pandora'nın ilk Steam incelemeleri karışık
 
 
 
Avatar: Frontiers of Pandora'nın Steam sürümüne bakacak olursak lk incelemelerin karışık olduğunu söyleyebiliriz. Diğer taraftan Ubisoft'tan aşina olmadığımız Steam başarımlarının da burada yer aldığını aktarmakta fayda var. Ayrıca şu anda oyunun ne kadar sattığı ve ne kadar başarılı olduğu konusunda herhangi bir resmi veri bulunmuyor.
 
Öte yandan oyun için yepyeni bir DLC paketi gelmeye hazırlanıyor. "The Sky Breaker" adlı hikaye genişletmesi, oyunun ilk indirilebilir içeriği olmayı bekliyor. 16 Temmuz tarihinde yayınlanacak olan ek paket, yeni görevleri, ortamları, silahları ve çok daha fazlasını içeriyor. Dolayısıyla oyunculara yepyeni bir deneyim sunmayı hedefliyor.
 
Son olarak oyunun fiyatı yüzde 40 indirimli olarak 33.59 dolardan karşımıza çıkıyor. İndirimsiz fiyat ise 57 dolar. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Orta Çağ Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu Alkahest Duyuruldu 1 Saat önce Dead Rising'in Remaster Sürümü Duyuruldu: Yenilenmiş Grafikler 2 Saat önce İlk Resident Evil Oyunu GOG Platformunda Satışa Sunuldu 2 Saat önce Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 6 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler