Back to the Future'ın Çıkış Tarihi ve Fiyatı

26.10.2010 01:03 Alkan Adakaner

 
 
    Telltale Games tarafından geliştirilen sinematik macera oyunu Back to the Future'ın (Geleceğe Dönüş) çıkacağı platformlar ve oyunun çıkış tarihi ortaya çıktı. 

     Toplam 5 bölüm olacak ve her ay bir bölümü yayınlanacak olan oyunun PC ve Mac sürümleri Aralık ayı içinde kullanıcılara sunulacak. Playstation 3 ve iPad sürümleri ise daha sonra piyasaya çıkacak.

     Telltale Games'in sitesinden oyunun ön alımını 24.95 dolar karşılığında yapabilirsiniz. Üstelik bu alımlarınız sonrası her 1 dolar, Parkinson hastalığını araştıran bir kurum olan Michael J. Fox Foundation'a gidecek.
 
      Oyunun Xbox 360 veya Wii sürümlerinin çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor, ama bu konuda kendilerine bir çok soru yöneltildiğini biliyoruz. Bu sorular karşısında sessiz kalmayacaklardır.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Back to the Future Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 22 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 4 Dk önce Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor 1 Saat önce Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 15 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 15 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler