Batman: Arkham City'nin PC Sürümü Ertelendi!

05.11.2011 21:35 Levent Polater

 
    Batman: Arkham City'yi PC'lerinde oynamak için dört gözle bekleyenleri üzecek bir haberimiz var. Maalesef oyun orjinal çıkış tarihine yetişemiyor.
 
     Alınan bilgilere göre Batman: Arkham City'nin Amerika ve Avrupa için yeni çıkış tarihi artık 18 Kasım yerine 25 Kasım. PC'de Physx, Directx11 ve 3D vision destekleyevek olan oyunun neden ertelendiğiyle ilgili şimdilik bir açıklama yapılmadı. Ancak ileriki saatlerde yapılacağını varsayıyoruz. 
 
    Önümüzdeki hafta Skyrim ve Saints Row: The Third gibi oyunların PC'ye çıkacağını düşünürsek şimdiden "Game of the Year" adayı olarak gösterilen Batman: Arkham City için biraz daha beklemek için çok fazla sebebiniz var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 45 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler